MISSIE AIRIAS

Zoveel mogelijk gezonde huizen

AANGENAAM

Ik ben Neeltje Denissen, oprichter van AIRIAS.  Vanuit mijn zorgachtergrond ken ik de onzichtbare risico’s van luchtverontreiniging. En waarom wél vitamines slikken en naar de sportschool, maar níet bezig zijn met luchtkwaliteit in huis?

Een tijd terug ontstonden er plannen voor de grootste biomassa centrale van Europa op 1 kilometer afstand van mijn gezinswoning. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik me heb aangesloten bij Comité Schone Lucht (www.comiteschonelucht.nl) én dat ik me verder heb verdiept in risico’s én oplossingen.

Zo heb ik de kindermars meegelopen en expert lezingen bijgewoond. 

En vanuit de zorg kende ik de kracht van preventie…zou een investering in schonere lucht daarmee niet dezelfde kracht kunnen hebben als het slikken van vitamines en bezoeken van een sportschool? En onbekend maakt onbemind…dus ligt hier een mooi en waardevol vraagstuk?

Ik heb ter voorbereiding bij vele mensen luchtkwaliteit in huis gemeten én besproken: wat zien we, wat kan verbeterd worden, tot het moment dat er een mooi portfolio klaar lag. Voor mij belangrijk was dat alle producten duurzaam, slim én aantrekkelijk waren.

De missie van AIRIAS is duidelijk: een schoner leefklimaat voor iedereen. Dat gaat de komende jaren nog een uitdaging worden, zo waarschuwen experts. Er zullen tijdens hitteperiodes vaker bosbranden zijn en het gaat eerst slechter alvorens het beter gaat met luchtkwaliteit.

Dus neem zelf regie en investeer in kennis én oplossingen voor schone lucht voor jou én jouw gezin.

Ik heb me samen met experts verdiept in onderzoeken, metingen én oplossingen om controle te krijgen. Graag deel ik via AIRIAS informatie en bevindingen in de blogs en kun je via de webshop direct bewezen effectieve producten kopen.

Meten is weten…ben je geïnteresseerd in maatwerk en comfort? Neem dan contact op voor een persoonlijke meting met advies. Dat kan al vanaf € 35,00.”

Gezondheid is ons grootste goed

Wist je dat

1) We zo’n 90% van de tijd binnen doorbrengen?
2) Dat de BeNeLux Europees koploper is in luchtvervuiling?
3) We daardoor zo’n 5 sigaretten per dag meeroken?
4) Slechts 20% van de huishoudens binnen een goede luchtkwaliteit heeft?
5) Bij kinderen met astma 20% herleidbaar is naar een slechte luchtkwaliteit?
6) Een gezonde lucht jouw productiviteit tot zo’n 60% kan laten toenemen?