LUCHTDOKER: OPLOSSING

Gezondheidwinst @ Home op recept

AIRIAS biedt prijswinnende probleemoplossers aan.
Altijd met een oog voor kwaliteit en stijl.

Voor zakelijk én privé gebruik.

Ontdek onze prijswinnende probleemoplossers

Betrouwbare metingen en toegankelijke oplossingen maken schone lucht toegankelijk voor iedereen

Dupray BloomTM luchtreiniger
Effectief, Intelligent en Stijlvol

Ontdek deze Award winnend luchtreiniger.

Een nieuwe generatie, die effectiviteit en duurzame materialen combineert met stijl. Niet voor niets een 5-sterren product. Bloom is daarnaast stil én geschikt voor grote ruimtes (140m2)


Checklist gedrag schone lucht

Dagelijks ventileren (circa 3 keer per dag gedurende 15 minuten)

Elektrisch fornuis met werkende afzuigkap

Maak gebruik van (mechanische) ventilatie

Houd het huis schoon zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken

Beperk roken, houtkachels, kaarsen en sprays

Gebruik luchtreinigers

BIRD!E CO2 Meter
Intuïtief, Minimalistisch en Stijlvol

Bird!e maakt luchtkwaliteit zo tastbaar, dat iedereen schone lucht ambassadeur kan worden. Net als vroeger in de mijnen, valt het vogeltje om als de luchtkwaliteit slecht is. Wanneer je ventileert en de luchtkwaliteit verbetert, komt Bird!e weer omhoog.

Dat neemt niet weg dat producten ook kunnen helpen. Dit is wat we zien in metingen:

antiaanbakpannen (chemicaliën)

de verbranding van kaarsen veroorzaakt pieken in fijnstof

schoonmaakwerkzaamheden

onvoldoende functionerende uitlaatsystemen tijdens het koken

In een adviesgesprek op maat biedt AIRIAS meerdere alternatieven voor gezonder leven (nieuwe pannen zonder PFAS, LED-kaarsen, extra afzuiging om te koken, etc.). Zie hier hoe dit werkt.

Ook draagt een luchtreiniger bij aan het bewaken en goed houden van de luchtkwaliteit. AIRIAS biedt luchtreinigers van ziekenhuiskwaliteit die 99,99% van de schadelijke stoffen en virussen uit de lucht filteren.

Kaart luchtkwaliteit Nederland

De luchtkwaliteit is een cruciale factor voor onze gezondheid en het milieu, en Nederland is geen uitzondering. Met een groeiend bewustzijn van de impact van luchtvervuiling op onze leefomgeving, is het van vitaal belang om te begrijpen wat de kwaliteit van de lucht bepaalt, welke bronnen van vervuiling het meest significant zijn en hoe deze kwestie zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Lees verder »

BLOG #13: DOSSIER PFAS EN LUCHTKWALITEIT

In de afgelopen decennia heeft de opkomst van PFAS (Per- en Polyfluoralkylstoffen) wereldwijd een vogelvlucht genomen. Het leek een wondermiddel maar staat steeds meer ter discussie vanwege de onomkeerbare aanwezigheid en gezondheidsrisico’s. Wat betekent dit voor de luchtkwaliteit en wat kun je zelf doen?

Lees verder »

BLOG #11: 29 OKTOBER, DAG VAN DE PSORIASIS

Wist je dat huidzorg de sterkste stijger was in 2022 bij de huisarts? De oorzaak is vaak te vinden in aangeboren aanleg, stress en jawel, luchtkwaliteit. Luchtvervuiling dringt diep door in het lichaam en ontregelt ook de huid barrière. Dit kan tot eczeem en psoriasis leiden

Lees verder »

BLOG #10: HOE WERKT EEN DEMO VAN DE LUCHTDOKTER?

Luchtkwaliteit is zo’n groot thema. Kun je daar zelf iets in verbeteren? Jazeker kan dit, aangezien we in de moderne tijd ongeveer 90% van de tijd binnen doorbrengen. En waar begin je dan? Nou net als bij de dokter, begint het met de diagnose na wat testjes en vragen. Zo heb ik een erkende luchtkwaliteit meter geplaatst in meerdere woningen, kantoren en scholen.

Lees verder »

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven