DUPRAY BLOOM™ LUCHTREINIGER

99,97% effectieve, prijswinnende luchtreiniger én plantenbak in een

In een tijdperk waarin we steeds meer focus hebben op onze gezondheid, vergeten we vaak een cruciaal element in onze directe omgeving: de luchtkwaliteit in onze woningen. Wist je dat slechts 2 op de 100 huizen in Nederland een gezond binnenklimaat heeft? Dit is een verontrustend laag aantal, zeker als je bedenkt dat we een groot deel van ons leven binnenshuis doorbrengen.

 

Schone lucht in huis

Lucht in huis: onder de maat

De kwaliteit van de buitenlucht in Nederland laat te wensen over. Maar wist je dat de luchtkwaliteit binnen tot 5x vervuilder is? Dit heeft directe gevolgen voor de lucht die we in onze huizen inademen en leidt tot vaak tot gezondheidsklachten en klachten als hoofdpijn en dufheid. De noodzaak voor schone lucht in huis is net zo belangrijk voor onze gezondheid als voldoende beweging en gezonde voeding.

 

Tijd dus voor meer aandacht voor schonere lucht in huis.

 

Als oplossing voor dit probleem zijn luchtreinigers een uitkomst. Echter, veel van deze apparaten zijn opvallend aanwezig in huis, zowel visueel als auditief. Maar er is goed nieuws: de Dupray Bloom™, een unieke en prijswinnende luchtreiniger, brengt hier verandering in. Deze luchtreiniger valt niet alleen op door zijn elegante design, maar is ook functioneel als plantenbak of opbergtafeltje.

Bekijk hieronder het OPSTART filmpje van Dupray.

 

air purifier review

Luchtreiniger als stille held in huis

Bloom bevat een medische graad HEPA13 filter die elke 6-8 maanden een nieuw filters nodig heeft voor een optimale werking. Bloom geeft een lichtsignaal wanneer het filter verzadigd is.

Filter vervangen? Bloom geeft een lichtsignaal wanneer het medische HEPA13/14 filter verzadigd is. Om de luchtzuiverende werking te garanderen is het belangrijk om filters regelmatig te vervangen. Dit is meestal om de 6/8 maanden, afhankelijk van de viezigheid. Gelukkig zijn de filters gemakkelijk te vervangen, 60% duurzamer én een stuk betaalbaarder dan andere merken. Een set van 2 stuks koop je hier en kost € 54,99.

Het prefilter (grijze doek) kun je wassen indien nodig en vervangen via AIRIAS.nl.

Verder geldt er een garantietermijn van maar liefst 3 jaar omdat we zo’n vertrouwen hebben in de kwaliteit en levensduur. Ook dit is uniek en kan geclaimed worden via [email protected].

Het mooie aan Bloom is dat het tevens een plantenbak is, waar planten ook nog eens éxtra in floreren en bijdragen aan de luchtkwaliteit.

Planten hebben naast luchtzuiverende eigenschappen nog veel meer voordelen. Zo wordt je rustiger van planten om je heen en kan je je beter concentreren.

In onderstaande video zie je stap voor stap hoe je het filter kunt vervangen.

Ontdek onze prijswinnende probleemoplossers

Luchtreiniger luchtstroom bloom plantenbak HEPA filter

Stijl, slim en stil jouw binnenlucht met 99,97% reiniger. 

Dupray BloomTM luchtreiniger
Effectief, Intelligent en Stijlvol

Ontdek deze Award winnend luchtreiniger.

Een nieuwe generatie, die effectiviteit en duurzame materialen combineert met stijl. Niet voor niets een 5-sterren product. Bloom is daarnaast stil én geschikt voor grote ruimtes (140m2)


Checklist gedrag schone lucht

Dagelijks ventileren (circa 3 keer per dag gedurende 15 minuten)

Elektrisch fornuis met werkende afzuigkap

Maak gebruik van (mechanische) ventilatie

Houd het huis schoon zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken

Beperk roken, houtkachels, kaarsen en sprays

Gebruik luchtreinigers

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven